ASWH leden kunnen helikoptervlucht winnen

08 augustus 2011 door Ad van Herk
ASWH leden kunnen helikoptervlucht winnen

HENDRIK IDO AMBACHT - ASWH leden die meedoen aan de actie “De Snelste Bal” en actief loten verkopen maken kans op mooie prijzen. De verkoper die de meeste loten verkoopt wint een helikoptervlucht over Hendrik-Ido-Ambacht en omstreken.  De 2e en 3e beste verkoper winnen ook mooie prijzen waaronder 4 entreebewijzen voor Walibi. ASWH leden die ook willen verkopen, kunnen zich aanmelden via de site www.desnelstebal.nl/aswh/Verkoper , zich aansluiten bij een bestaand team of een nieuw team aanmaken en direct aan de slag gaan.

Doel van de Actie “De Snelste Bal”
“De Snelste Bal” is een actie waarbij niet alleen de ASWH verkopers van de loten maar ook de kopers van een lot mooie prijzen kunnen winnen als fietsen, weekendje weg, beertenders, media-player enz. Op de website staan de prijzen afgebeeld. Tevens wordt de jeugd van ASWH direct gesteund. Voor ASWH is dit dé manier om haar bestaande jeugdafdeling, met 30 jeugdteams en een afdeling voor de mini’s van 4 tot 6 jaar, en het groeiend aantal jeugdleden te kunnen voorzien van een goede technische opleiding, trainingsfaciliteiten en leuke activiteiten.

De loten kunnen gekocht worden tot 9 september 18 uur, via een ASWH verkoper of direct via de site van “De Snelste Bal” www.desnelstebal.nl/aswh . Voor bedrijven zijn er sponsorpakketten. Bedrijven maken kans op spe-ciale prijzen met als hoofdprijs een thuiswedstrijd van ASWH 1 bijwonen vanuit de skybox.
Op 10 september is de loterij

Op 10 september tijdens de H.I. Ambacht Zomerdag is de loterij en wordt elk uniek lotnummer dat verkocht is op een bal geplakt. Al die ballen worden op spectaculaire wijze, namelijk door een helikopter gedropt in de vij-ver van het Baxpark. De ballen leggen een parcours af in het water. De snelste ballen die over de finish gaan hebben prijs.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.