Twee bestuurders gewond naar ziekenhuis na ongeval A16

02 september 2011 door Ad van Herk
Twee bestuurders gewond naar ziekenhuis na ongeval A16

HENDRIK IDO AMBACHT - Vrijdagmiddag 2 september heeft op de A16 een ongeval plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Ter hoogte van Hendrik-Ido-Ambacht bij de splitsing naar de A15 botste kwam een bestelbus in botsing met een bestelauto met oplegger die ervoor reed. De bestelbus begon hierdoor te spinnen, waarna het voertuig tot stilstand kwam. Hierbij raakte het voertuig fors beschadigd. De bestuurder van de bestelbus, een 35-jarige man uit Gouda, raakte bekneld en moest door brandweerpersoneel uit zijn voertuig worden gehaald. De man liep onder meer beenletsel op en is per ambulance naar een ziekenhuis is Rotterdam gebracht. De bestuurder van de bestelauto met oplegger, een 38-jarige man uit Dordrecht, liep licht letsel op en is ter controle naar een ziekenhuis in Dordrecht overgebracht. Als gevolg van het ongeval was een deel van de snelweg enkele uren afgesloten, waardoor enkele kilometers file ontstonden. De toedracht van het ongeval is nog niet bekend. De Regionale Verkeersondersteuning van de Politie Zuid-Holland-Zuid kwam ter plaatse om hiernaar onderzoek te doen.

Foto: mark mastenbroek

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.