De Schoonheidssalon houdt Open Huis

06 januari 2012
De Schoonheidssalon houdt Open Huis

HENDRIK IDO AMBACHT - Op dinsdag 3 januari 2012 is aan de Dorpsstraat 104c een nieuwe schoonheidssalon voor hem en haar geopend, namelijk De Schoonheidssalon.

In de salon kan men bij Roxy van Leeuwen terecht voor gezichtsbehandelingen, ontharen, handverzorging, voetverzorging, make-up behandelingen en allerlei massages.

Op zaterdag 7 januari a.s. om 10:00 uur zal de officiële opening plaatsvinden, waarna er tot 16:00 uur een open huis is, waarbij de salon voor een ieder is te bezichtigen. Voor de bezoekers is er een hapje en een drankje alsmede een goody bag, waarbij geldt op=op.

Voor meer informatie, zie www.deschoonheidssalon.com.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.