Contract met hoofdtrainer Ron Timmers voor een jaar verlengd

07 januari 2012 door Ad van Herk

HENDRIK IDO AMBACHT - Het bestuur van ASWH heeft het contract met hoofdtrainer Ron Timmers voor een jaar verlengd. De overeenkomst loopt tot de zomer van 2013. Het bestuur is tevreden over de samenwerking met Ron Timmers. Het bestuur kijkt uit naar een goede- en succesvolle samenwerking voor de rest van dit seizoen en het seizoen 2012-2013.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.