Genomineerden Sportgala bekend Stem nu!

11 januari 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Een tijdje geleden nodigden we u uit om uw sportvrouw, sportman, sporttalent, sportploeg en vrijwilliger

van het jaar te nomineren. Er zijn heel wat nominaties binnengekomen en de namen van de genomineerden staan nu op de site van het Sportgala. Dus ga naar www.sportgala-hia.nl en stem! De winnaar wordt op woensdag 8 februari tijdens het Sportgala bekend gemaakt. Wilt u erbij zijn? Bestel dan uw kaarten via de site. Wees er snel bij want op = op. 
 
Meer sporten
Het Sportgala Hendrik-Ido-Ambacht is een jaarlijks terugkerend evenement dat in 2007 voor het eerst is georganiseerd en inmiddels niet meer weg te denken is. Stichting Sportgala Hendrik-Ido Ambacht heeft als doel om sporten in Hendrik-Ido-Ambacht te stimuleren.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.