Samenwerking beheer openbare verlichting

16 januari 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Sinds 1 januari 2012 kunnen inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht op www.bureau-ovl.nl meldingen over de openbare verlichting doorgeven en volgen. De geautomatiseerde klachtafhandeling zorgt voor een snelle oplossing van de melding.

Wordt een storing niet binnen vijf dagen opgelost dan krijgen melders hiervan bericht. Hendrik-Ido-Ambacht heeft samen met elf andere gemeenten de krachten gebundeld om het onderhoud en het administratief beheer van de openbare verlichting per 1 januari 2012 gezamenlijk te regelen via de gemeenschappelijke regeling Bureau OVL Lek-Merwede. Door de openbare verlichting gezamenlijk te regelen wordt de kwaliteit verbeterd en is er sprake van een financieel voordeel.

De deelnemende gemeenten zijn Giessenlanden, Gorinchem, Graafstroom, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Leerdam, Liesveld, Nieuw-Lekkerland, Nederlek, Papendrecht, Vianen en Zederik.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.