Ingezonden brief: "Gezond verstand"

19 januari 2012
Ingezonden brief: "Gezond verstand"

HENDRIK IDO AMBACHT -  "Sinds enige tijd is de zuidwende opgeknapt en heeft men de rijbaan opnieuw geasfalteerd en nieuwe parkeerplaatsen aangebracht. Wat schetst mijn verbazing als vlakbij de Hil een parkeerplaats is gemaakt waarbij een lichtmast middenin de parkeerplaats staat.

Dat je het op de tekentafel maakt is al apart maar dat je het vervolgens ook uitvoert is werkelijk te dom voor woorden. De parkeerplaats is volledig bestraat maar er kan geen auto staan. Ik vind dit werkelijk belachelijk!"

(Naam bij redactie bekend)

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.