Scooterrijder gewond door val

22 januari 2012 door Ad van Herk

HENDRIK IDO AMBACHT - Een man van 25 jaar uit Zwijndrecht is door een val met zijn scooter gewond geraakt aan zijn been. De 25-jarige reed op zaterdagmiddag 21 januari over de Ambachtsezoom. Op de rotonde dacht de scooterrijder dat een auto die afsloeg hem niet had gezien, waardoor hij hard remde. Hierdoor kwam hij met zijn scooter ten val.

De bestuurder van de auto, een 50-jarige vrouw uit Hendrik-Ido-Ambacht, schoot te hulp en belde 112. De 25-jarige man is ter controle door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij heeft vermoedelijk letsel aan zijn heup.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.