Amandelgaarde binnenkort tijdelijk afgesloten

27 januari 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - De Amandelgaarde wordt volgende week maandag, 30 januari, vanaf de doorsteek naar de Bramengaarde voor alle verkeer afgesloten. Dit in verband met asfalteringswerkzaamheden. De afsluiting duurt tot uiterlijk volgende week woensdag, dus 1 februari.

Heeft u vragen over de afsluiting en/of de werkzaamheden, neem dan contact op met de heer P. van Dijk van projectorganisatie De Volgerlanden. De heer Van Dijk is bereikbaar via het algemeen telefoonnummer van de gemeente: 14 078.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.