Installatie nieuwe burgemeester Jan Heijkoop

07 februari 2012
Installatie nieuwe burgemeester Jan Heijkoop

HENDRIK IDO AMBACHT - Op woensdag 22 februari 2012 wordt de heer Jan Heijkoop tijdens een buitengewone raadsvergadering geïnstalleerd als nieuwe burgemeester van Hendrik-Ido-Ambacht. De raadsvergadering begint om 19.30 uur in de raadszaal van het gemeentehuis. 

Aansluitend, vanaf 20.45 uur, vindt een receptie plaats in de hal van het gemeentehuis. Hier is gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met de heer Heijkoop en zijn echtgenote. Ook alle inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht zijn bij deze receptie van harte welkom.

De installatie was eerder gepland op woensdag 1 februari, maar deze werd uitgesteld vanwege het overlijden van de vader van de heer Heijkoop.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.