Spetterend Sportgala 2011 in Cascade

23 februari 2011 door Jan-Willem Schneider

HENDRIK IDO AMBACHT - Op 24 december 2010 werd de stichting Sportgala Hendrik-Ido-Ambacht opgericht. De aanleiding was de gemeentelijke bezuiniging van 15% op sportactiviteiten. Om dat verlies te compenseren gaat de stichting een wezenlijke bijdrage leveren aan de sportstimulering, aldus haar doelstelling.

Het belangrijkste voorbeeld van deze bijdrage is het jaarlijks terugkerende sportgala. Op dit gala worden de sportman, de sportvrouw, de sportploeg, de sporttalent en de sportvrijwilligers van het jaar bekend gemaakt. Nominatie vindt plaats via de website van de stichting. De winnaars van 2011 werden op woensdag 23 februari 2011 bekend gemaakt in het Cascade:

  • Sportman: Martin Verveer (athleet)
  • Sportvrouw: Anne Zijderveld (athlete)
  • Sporttalent: Soraya Amenou (Rythmische Gymnastiek)
  • Sportploeg: IFC I (Voetbalvereniging)
  • Sportvrijwilligers: : Kok Groeneberg,  Groenploeg Hiaten, bestaande uit: Aad Breedveld, Paul Devilee, Cor v.d Giessen,Cees Spuy, Adriaan Vergalen, Dick Janssen, Ton Hyuben, en Dick Stok. Jilles Spruit (Wielercomitee), Philip Schmidt (ASWH)

Het sportgala werd gepresenteerd door Hans Klootwijk. De prijzen werden uitgereikt door burgemeester Herman Jonker, wethouder Michiel van der Vlies, Kelvin Muïs (winnaar X-factor), Stefanie Willemsen (So you think you can dance), Jacqueline Toxopeus en Yondi Schmidt. Meer informatie kunt u vinden op: www.sportgala-hia.nl

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.