Man op bouwterrein aangehouden

15 februari 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Een 30-jarige met onbekende woonplaats is op 14 februari op de Laan van Welhorst aangehouden. Een getuige zag op de Steur een auto met aanhangwagen zonder verlichting een bouwterrein oprijden en belde de politie. Agenten namen een kijkje en troffen één man aan. Hij gaf daar niets te willen stelen, maar juist zijn aanhangwagen daar te willen stallen. Omdat hij geen sleutel van het toegangshek had, had hij de scharnieren van het hek maar losgedraaid om het terrein op te komen.

In zijn aanhangwagen lag een aantal pallets en de aanhanger zelf bleek gestolen te zijn. De verdachte was bij de politie bekend vanwege eerdere pallet-diefstallen. De man werd op verdenking van heling aangehouden. Hij is in verzekering gesteld. de auto en aanhanger zijn in beslaggenomen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.