Pakt ASWH de 2e periodetitel?

20 februari 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Komende zaterdag moet ASWH op bezoek bij Zwaluwen uit Vlaardingen. Bij winst, gelijkspel en zelfs een kleine nederlaag kunnen de Ambachters beslag leggen op de 2e periodetitel van de hoofdklasse B. Met nog één wedstrijd te gaan, 3 punten voorsprong op nummer 2 Kozakken Boys en een doelsaldo dat 12 doelpunten beter is dan van de Werkendammers, kan deze titel ASWH bijna niet meer ontgaan.

De wedstrijd in Vlaardingen begint om 14.30 uur.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.