Ex-prof Ed Ridderhof trainer ASWH 2

20 februari 2012
Ex-prof Ed Ridderhof trainer ASWH 2

HENDRIK IDO AMBACHT - Ed Ridderhof volgt de succesvolle trainer Fop Gouman bij ASWH 2 op. Gouman die als hoofdtrainer bij Alblasserdam aan de slag gaat laat voor zijn opvolger een landskampioen achter. 

De 53-jarige Ridderhof kende een mooie loopbaan als voetballer, waarin hij als prof actief was voor Feyenoord, Excelsior, Sparta Rotterdam, SVV en nogmaals Excelsior. In het amateurvoetbal speelde de Papendrechter nog voor Rozenburg en Papendrecht. Bij die laatste club startte Ridderhof zijn trainerscarrière. Na enkele jaren als assistent-trainer bij Papendrecht en Nieuwenhoorn, waarin hij het trainersvak verder in de vingers kreeg, werd Ridderhof hoofdtrainer bij Nieuwenhoorn. Vervolgens trainde hij nog bij Victoria '04 en sinds 2010 heeft hij de amateurs van Sparta Rotterdam onder zijn hoede.
 
Foto: Ed Ridderhof
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.