IFC houdt Open Dag op zaterdag 2 juni

27 februari 2012
IFC houdt Open Dag op zaterdag 2 juni

HENDRIK IDO AMBACHT - Dit jaar wordt de jaarlijkse open dag van Voetbalvereniging IFC op zaterdag 2 juni 2012 gehouden. Deze dag is bedoeld voor met name de jeugd (jongens en meisjes), die geboren is in 2004 of later en nog geen lid is van IFC of een andere voetbalclub.

Het programma dat vanaf 10.00 uur tot circa 13.00 uur zal duren bestaat uit demonstratietrainingen, wedstrijden en een penaltybokaal en wordt uitgevoerd door de F selectie nieuw (18 spelers) en 2 teams vanuit de lagere F.

Uiteraard ontbreekt ook de voetbalschool en de meisjesafdeling niet. Na afloop is er frites en een frisje.

Later volgt het totale programma en volgen er meer mededelingen.

Belangstellende nieuwe leden kunnen zich nu al aanmelden door te klikken op ikdoemee@ifc-ambacht.nl en graag vermelden naam, geboortedatum en adres.

Er volgt direct een bevestiging van ontvangst.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.