ASWH wint eindelijk van Zwaluwen verliest van ASWH

27 februari 2012
ASWH wint eindelijk van Zwaluwen verliest van ASWH

HENDRIK IDO AMBACHT - Nog nooit won ASWH een uitwedstrijd tegen Zwaluwen maar daar is sinds zaterdagmiddag een eind aangekomen. In een wedstrijd die nooit een wedstrijd is geweest, won ASWH kinderlijk eenvoudig van een Zwaluwen dat vooral verdedigend onder de maat acteerde.

Het moet gezegd dat de elf van ASWH in uitstekende vorm verkeren en waar de spelvreugde en de ambitie afdruipt.
Vanaf de eerste minuut dicteerde ASWH de wedstrijd en  kwamen er doelrijpe kansen voor aanvoerder Ferry van der Lare, Josiemar van de Werp en topscorer Alex van Dommelen. Die werden niet benut zodat ASWH genoegen  moest nemen met een 0-1 ruststand. Een doelpunt dat in de 6e minuut op naam kwam van Alex van Dommelen.

Na rust liep ASWH via een vrije trap van Mels van Driel uit naar 0-2. Daarna spartelde Zwaluwen nog even tegen via mogelijkheden van Dimitri Gomes Almeida en Bart Fiegel. Daarna trok ASWH de wedstrijd weer naar zich toe, hetgeen resulteerde in twee doelpunten van Ricardo Danning. ASWH verzekerde zich middels deze overwinning van de tweede periodetitel. 
ASWH wil echter meer, namelijk meedoen om de titel. Ook de concurrenten Scheveningen en Kozakken Boys wonnen zodat de Ambachters op drie punten achterstand blijven staan.
 
Scoreverloop
5. Alex van Dommelen 0-1, 56. Mels van Driel 0-2, 80. Ricardo Danning 0-3, 84.Ricardo Danning 0-4.

Komende zaterdag staat de eerste kraker tegen Kozakken Boys op het programma. In Werkendam zal ASWH vormbehoud moeten tonen om de Boys te kunnen overmeesteren en om uitzicht op de titel te behouden. Het belooft in ieder geval een spannende wedstrijd te worden tussen twee ploegen die het beste voetbal spelen in de hoofdklasse B. 
De wedstrijd begint om 17.00 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.