Ongelukkig verlies voor ASWH

05 maart 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - De goal uit de 4-de minuut van de wedstrijd, een ongelukkige botsing van Josiemar van de Werp met een Kozakken Boys aanvaller die door de warrige leidende scheidsrechter Bakker werd gepromoveerd tot een strafschop, bleek voor Kozakken Boys de belangrijke drie winstpunten op te leveren. Het was Sjoerd van der Waal die via een strafschop Kozakken Boys aan de leiding bracht toen hij voor de tweede maal de doelman van ASWH wist te kloppen nadat de strafschop in eerste instantie was gestopt, maar de arbiter vond dat de doelman te vroeg bewoog. De wedstrijd ging daarna gedurende de eerste helft gelijk op met voor beide ploegen diverse mogelijkheden, met een grote kans voor Van Lare om 1-1 te maken maar ook voor Van der Waal om de thuisploeg nog voor rust op 2-0 te brengen. Na de rust een iets beter ASWH dat op zoek ging naar de gelijkmaker maar ondanks een bal op de binnenkant van de paal van Michael van Dommelen, en de daar uit voort komende rebound, die door Marco de Borst werd gemist, kon Kozakken Boys de Ambachters goed van het doel te houden. Toen in de 80-ste minuut ASWH speler Bevaart  met een tweede gele kaart mocht inrukken, was het de thuisploeg die uiteindelijk het duel voortijdig had kunnen beslissen.

Kozakken Boys - ASWH 1-0 (1-0)
Opstelling ASWH Jordy van de Corput, Mitchell van Esveld, Mark Bevaart, Mels van Driel, Ricardo Danning (75. Ebu Öztürk), Paul Scheurwater, Josiemar van de Werp, Ferry van Lare (88. Raoul Pluimert), Michael van Dommelen, Alex van Dommelen, Elvis Versluis (67. Marco de Borst).

Zaterdag 10 maart ASWH – Excelsior Maassluis
Om kans op het kampioenschap te behouden moet ASWH komende zaterdag winnen van Excelsior Maassluis. Ook concurrenten Scheveningen en Kozakken Boys komen zaterdag tegen elkaar uit en wellicht wordt ASWH de lachende derde.

De wedstrijd op het sportpark Schildman begint om 14.30 uur.

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.