Doelman Eric Abdul naar ASWH

02 april 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Door het vertrek van Edwin van Zwieteren is in de ontstane vacature voorzien. Deze wordt ingevuld door Eric Abdul. De 26-jarige Abdul doorliep de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam. In de zomer van 2010 koos hij voor een overgang naar Zwaluwen en sinds dit seizoen komt hij uit voor zondaghoofdklasser DHC uit Delft.

Eric Abdul heeft dus de nodige ervaring opgedaan in de hoofdklasse en is sinds 2011 ook international. Hij keepte namelijk al enkele interlands in het nationale elftal van Aruba.

 
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.