ASWH c2 kampioen

09 april 2012 door Ad van Herk
ASWH c2 kampioen

HENDRIK IDO AMBACHT - ASWH c2 is afgelopen zaterdag met maar liefst 7 punten voorsprong op nummer twee, DFC c1, kampioen geworden. Na een spannende wedstrijd tegen IFC C2 (bij IFC) wisten zij, na een 1-0 achterstand, de tegenstander met 3-4 te verslaan. De spelers die zorgden dat dit kampioenschap tot stand kwam zijn:  Leon, Alexander, Stefan, Gentho, Wessel, Tim, Thiemo, O’Neall, Julius, Christof, Jeroen, Laurens, Max, Martijn, Brent en Leon onder leiding van de begeleiding die bestaat uit Niels, Cor, Ronald, Bas en Jordy. 

Topper ASWH – XerxesDZB.
Komende zaterdag speelt het 1e elftal van ASWH de thuiswedstrijd tegen XerxesDZB. Deze Rotterdams club, waarvoor ooit roemruchte spelers als Faas Wilkes en Coen Moulijn uitkwamen, staat op de 5e plaats en is gegadigde voor het 3e periodekampioenschap.
Door de verliespartij van koploper Scheveningen tegen RVVH, afgelopen zaterdag, zijn er plotseling weer mogelijkheden voor ASWH. Met 5 punten achterstand, en met nog de thuiswedstrijd tegen Scheveningen tegoed, mogen er echter geen punten meer verloren worden om uitzicht te houden op het kampioenschap. Het wordt dus spannend op sportpark Schildman.
De wedstrijd begint om 14.30 uur.

ASWH verliest eervol van FC Utrecht.
Een volledig FC Utrecht was vorige week op bezoek bij ASWH voor het spelen van een oefenwedstrijd. Voor het publiek was een aangename wedstrijd om naar te kijken maar vooral ook omdat ASWH prima tegenstand bood en niet is weggespeeld. Integendeel, de uitslag 1-5 was zelfs geflatteerd. Na een fout in de verdediging kwam FC Utrecht al vroeg op voorsprong. ASWH kreeg in de eerste helft mooie kansen maar helaas werden die niet benut.  Dankzij een treffer van Nilton Alveres Ramos, kort voor het einde, werd de verdiende tegengoal gemaakt waardoor de eindstand op 1-5 kwam.  Opvallend was dat trainer Jan Wouters niet een van zijn spelers wisselde tijdens de wedstrijd.

Foto: De ASWH spelers Ebu Öztürk (links) en Paul Scheurwater proberen de FC Utrecht spelers Cedric van der Gun (achtergrond) en Michael Zullo in bedwang te houden.

Beloften van ASWH spelen finale.
De ASWH Beloften (spelers onder 23 jaar)spelen op dinsdag 17 april de finale van de Beloftencompetitie. Dit seizoen waren de deelnemers aan deze competitie, behalve ASWH, Barendrecht, Excelsior Maassluis, IFC, SC Feyenoord, SHO, Smitshoek, Spijkenisse en Zwaluwen.
Er is in 2 poules gespeeld. Zowel Barendrecht als ASWH eindigden als poulewinnaar en speelden halve finales tegen de nummers twee. Barendrecht won van Papendrecht en ASWH van Excelsior zodat de finale tussen Barendrecht en ASWH gaat.
Deze finalewedstrijd wordt gespeeld op het terrein van SHO in Oud-Beijerland en begint om 20.00 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.