Heerjansdam – ASWH een locale derby

16 april 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Komende zaterdag gaat ASWH op bezoek bij het in degradatienood verkerende Heerjansdam. ASWH moet winnen om een kans te blijven behouden op het kampioenschap. Van misstap van Scheveningen kan dan optimaal van geprofiteerd worden.

Wanneer Heerjansdam verliest degradeert de club van voorzitter Janus van Peenen naar de 1e klasse. Op zich zelf geen verrassing meer omdat de Dammers de gehele competitie de rode lantaarn hebben gedragen.

De wedstrijd op De Molenwei begint om 14.30 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.