ASWH 6 stijlvol kampioen

16 april 2012
ASWH 6 stijlvol kampioen

HENDRIK IDO AMBACHT - Dankzij een monsteroverwinning van 8-0 op ZBC ’97 6 is ASWH 6 zaterdag kampioen geworden van  res. 5e klasse. Met nog twee wedstrijden te gaan is het elftal onbereikbaar geworden voor de concurrentie. 17 keer werd gewonnen en driemaal verloren. Een bijzonderheid is wel het aantal doelpunten die zijn gescoord, namelijk 101. Dat is gemiddeld 5 per wedstrijd. De tegenstanders wisten slecht 29 keer de ASWH doelman te passeren.

Foto: ASWH 6 kampioensfoto

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.