KNVB kiest ASWH voetbalster Sarah Niemeijer voor regioselectie Dordrecht

23 april 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Sarah Niemeijer uit D4 werd eind maart blij verrast met een uitnodiging van de KNVB om met regioselectieteam Dordrecht meisjes onder de 12 oefenwedstrijden te spelen tegen de regioselectie Tiel meisjes onder de 12. De rechtsbenige Sarah speelde op woensdag 4 april in de spits 3 wedstrijden tegen regioselectie Tiel, 8 tegen 8 met 1 wissel. De resultaten waren 1 x verloren met 3-2, 1 x gelijk gespeeld met 2-2 en 1 x gewonnen met 1-0. Hiermee heeft Sarah een vaste plek in het regioselectieteam Dordrecht veroverd. 

ASWH is er trots op dat de club goed voetbal kan faciliteren. Dat talenten als Sarah de mogelijkheid kunnen krijgen om zich verder te ontwikkelen bij de KNVB en op latere leeftijd door kunnen stromen naar districtteams. De allerbesten bereiken de nationale selectie. Sarah blijft 2 x per week trainen en 1 x per week een wedstrijd voetballen met haar ASWH team D4, waar ze het naar eigen zeggen erg naar haar zin heeft en ook meestal in de spits speelt. Haar plek in het KNVB regioselectieteam Dordrecht biedt haar misschien de mogelijkheid om haar droom waar te maken namelijk om prof te worden.

Ben je ook geïnteresseerd in voetbal bij ASWH, kom dan eens vrijblijvend kijken of meetrainen in een team van jou leeftijd. Stuur een mailtje naar Antonio Gonzalez, PR Voetbalschool,  prjeugd@aswh.nl

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.