ASWH O23 de sterkste van de Beloftencompetitie

01 mei 2012
ASWH O23 de sterkste van de Beloftencompetitie

HENDRIK IDO AMBACHT - De 3e editie van de competitie voor teams onder 23 jaar is door de talenten van ASWH gewonnen. Na een zinderde finalewedstrijd, die werd gespeeld op het terrein van SHO (Oud-Beijerland) werd, na een 0-2 achterstand, met 3-2 van de Barendrecht Beloften gewonnen. 
Zo kwam ASWH in het bezit van de Transitus wisselbokaal.

De jonge Ambachters toonden een portie veerkracht, want binnen het kwartier was doelman Edwin van Zwieteren al twee keer gepasseerd door de Barendrechtse aanvallers. ASWH liet zich echter niet van de wijs brengen en na goed voorbereidend werk van Raoul Pluimert kon Paul Scheurwater de 2-1 binnen schieten. Nog voor rust was ook het tweede ASWH-doelpunt een feit. Elvis Versluis was de schutter en zo konden beide teams in evenwicht gaan rusten.

Na rust was ASWH duidelijk de betere ploeg en was het eigenlijk wachten op de beslissende derde goal. Die kwam uiteindelijk van de voet van Ronald Ouwens. Hier ging een prachtige pass van Brian Berends aan vooraf. Een knap resultaat dus voor ASWH. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.