Sponsors ASWH F4

01 mei 2012
Sponsors ASWH F4

HENDRIK IDO AMBACHT - ASWH F4 heeft dit seizoen de luxe van 2 sponsors. De sponsors Modus Vivendi en Detha Scheepvaart BV hebben het team voorzien van respectievelijk een trainingspak en tenue. Beide sponsors hebben als doel de jeugd te stimuleren en te motiveren. De spelers van ASWH F4 pakken dit ook op en hebben beide sponsors afgelopen zaterdag bijna op een kampioenschap getrakteerd. Helaas lukte dat net niet.  De laatste wedstrijd is gespeeld maar er is nog hoop. Oranje Wit moet nog 1 wedstrijd spelen. Als ze deze verliezen is ASWH F4 toch nog kampioen. 

Sponsor Modus Vivendi is een organisatie die mensen met schuldenproblemen helpt, bijstaat, adviseert en informeert. Dit doen zij door het aanbieden van verschillende producten en diensten. Deze diensten bieden zij aan personen, bedrijven en organisaties die op enigerlei wijze te maken hebben met schuldenproblematiek. Detha Scheepvaart BV is operationeel op het zo genaamde ARA traject met tankers en vervoert voornamelijk minerale oliën.

Het zal duidelijk zijn dat het jeugdbestuur en de spelers zeer content zijn met deze sponsors.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.