Een geslaagd VGZ toernooi

14 mei 2012
Een geslaagd VGZ toernooi

HENDRIK IDO AMBACHT - Op zaterdag 12 mei kwamen de minipupillen van IFC in actie in hun eigen IFC VGZ toernooi.
 
Het was een dag, die qua weer verschillende gezichten had, maar die qua sfeer en beleving ongeëvenaard was, zeker in vergelijking met hun broers van de hoogste elftallen!
 
Dankzij een groot aantal vrijwilligers, in willekeurige volgorde: Aalbert met zijn meer dan uitstekende geluidsinstallatie, Piet als coördinator van de dag, Monique en Isabella als organisatie, Laurens, Tim, Femke, Elsemieke als scheidsrechters en Gerrit,die het uitreiken van de prijzen op eigen ludieke wijze voor zijn rekening nam.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.