Beoogde nieuwe Petrakerk in 3D

26 januari 2012
Beoogde nieuwe Petrakerk in 3D

HENDRIK IDO AMBACHT - De gemeente startte in september 2011 een onderzoek naar de mogelijkheden voor nieuwbouw van de Petrakerk op de locatie Margrietstraat 1 in het centrum van Hendrik-Ido-Ambacht. Op donderdag 26 januari vergadert de klankbordgroep over de nieuwbouw van de Petrakerk.

Tijdens die vergadering wordt een door de Petrakerk ontwikkelde 3D-presentatie getoond. Die presentatie geeft inzicht in de verhoudingen van het beoogde gebouw tot de omgeving. Vanaf 27 januari is deze presentatie te bekijken via www.h-i-ambacht.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.