De Heer Groep Pinkstertoernooi IFC komt eraan

21 mei 2012
De Heer Groep Pinkstertoernooi IFC komt eraan

HENDRIK IDO AMBACHT - Dit jaar wordt voor de 7e maal het succesvolle regiotoernooi het “De Heer Groep Pinkstertoernooi” bij voetbalvereniging IFC gehouden. Komend weekeinde, zaterdag en maandag is het weer feest bij IFC. Na een succesvol VGZ- voetbalschooltoernooi, een spetterend tweedaags Girls Tournament op donderdag en zaterdag en op vrijdag de E en F teams, is het nu de beurt aan het “De Heer Groep” Pinkstertoernooi bij IFC.

De afgelopen 6 jaar hebben we steeds een prachtig toernooi kunnen maken met deelnemers van formaat. Onder de bezielende leiding van een groot aantal IFC vrijwilligers en ons eigen scheidsrechter keurkorps (junioren uit eigen opleiding), zullen op zaterdag 26 mei de D-pupillen van een aantal aansprekende verenigingen met elkaar strijden. De bekendste naam uit het rijtje deelnemers is Sparta Rotterdam E-top.

Op maandag 28 mei betreden de E en F teams de arena. Ook hier hebben we naast een aantal in de regio bekende en gewaardeerde verenigingen een Rotterdamse topclub weten te strikken. Feyenoord acteert met een E en F team deze dag op de velden Ido’s Football Club.

Naast al het competitiegeweld, zal er voldoende vertier zijn om even iets anders te doen. Zoals bekend, worden bij IFC kosten noch moeite gespaard om er een gezellig en feestelijk geheel van te maken, compleet met buitenbar, barbecue en spelletjeskraam. Met Hans Klootwijk van Hot Pop als dj en speaker van het toernooi gaat dat zeker lukken.

Kom gerust langs, u bent allen welkom, bij de club waar plezier en prestatie hand in hand gaan. Voor het volledige programma kunt u het programmaboekje dat op de site staat downloaden: www.ifc-ambacht.nl
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.