ASWH 5 wint dubbelslag

29 mei 2012
ASWH 5 wint dubbelslag

HENDRIK IDO AMBACHT - Nadat ASWH 5 eerder al het kampioenschap in de reserve vierde klasse had behaald heeft dit elftal afgelopen zaterdag ook het bekertoernooi voor reserveteams uit de B-categorie van district Zuid 1 van de KNVB gewonnen. Medefinalist was GVV 2 uit Geldermalsen die op het zonovergoten en snikhete sportpark Scalune in Schelluinen, met 2-0 werd verslagen. Met deze dubbel, het hoogst haalbare, is het 5e elftal met afstand het succesvolste team van ASWH van het seizoen 2011-2012!!

Trainersstaf voor de jeugd rond bij ASWH
Afgelopen seizoen is met de jeugd van ASWH een weg ingeslagen waarbij o.a. techniektraining een centraal stond bij de trainingen van de jeugd en in het bijzonder bij de voetbalschool. Behalve met de trainingen zijn ook op het organisatorisch vlak zijn plannen gemaakt, of zijn ze in voorbereiding. Afgelopen weken zijn vele gespreken gevoerd met de huidige jeugdtrainers en nieuwe kandidaten. Die gesprekken hebben geleid tot de volgende samenstelling van de trainingsstaf voor het seizoen 
2012/2013.
Wouter de Roon         Hoofd Jeugdtechnische zaken
Arjan Jansen              Scouting en coördinator Junioren A, B, C en D
Jan Dooren                 Coördinator Jeugdkeepers
Trainers junioren
Arno Tiemens             Trainer A1
Jan Peters                   Trainer  B1
Bertus Duynhouwer  Trainer C1
Danny Spits                 Trainer D1
ASWH Voetbalschool inclusief mini's
Patrick Huizer              Trainer E
Jos de Vroed               Trainer E
Paul Scheurwater       Trainer F
Jacqueline de Jong Mini's, Kabouters en Ukkies

Jan Peters en Bertus Duynhouwer nieuwe gezichten bij ASWH Met ingang van het nieuwe seizoen hebben zowel de B1- als de C1-selectie een nieuwe trainer. Jan Peters, ex-profvoetballer bij FC Den Bosch en Feyenoord (spits) is ook eenmalig international geweest. Op 22 mei 1979 viel hij in de 57e minuut in tegen wereldkampioen Argentinië, in een wedstrijd ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van de FIFA. Jan Peters gaat komend seizoen ASWH B1 trainen. Met zijn ervaring als speler en trainer gaat Peters zeker een belangrijke bijdrage leveren aan de doorstroming van de ASWH Jeugd.

De C1-selectie van ASWH wordt komende seizoen getraind door Bertus Duynhouwer. Bertus heeft jarenlang deel uitgemaakt van de selectie van ASWH 1, o.a. in de periode toen Arie van der Zouwen trainer was, en later nog bij Strijen en Rijsoord. De laatste jaren is Bertus actief met de jeugd o.a. bij Rijsoord en Alblasserdam. Bertus Duynhouwer is een gedreven trainer die zich graag inzet voor de jeugd met als doel de jeugd beter te maken en plezier te laten beleven aan het spelletje voetbal.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.