Deelnemers ballonnenwedstrijd in de prijzen gevallen

01 juni 2012
Deelnemers ballonnenwedstrijd in de prijzen gevallen

HENDRIK IDO AMBACHT -  Tijdens Koninginnedag in Hendrik-Ido-Ambacht zijn als afsluiting van de aubade weer vele honderden ballonnen de lucht in gegaan. Hoewel door lagere luchtstromen de meeste ballonnen in Katwijk zijn gevonden, bleek uit navraag bij het KNMI dat er die dag ook een hogere luchtstroom richting Duitsland was. En daar is in Essen, op 169,6 km afstand van Hendrik-Ido-Ambacht, de ballon van Bart van Lieburg (1,5 jaar) gevonden.

Behalve Bart zijn 14 andere kinderen ook in de prijzen gevallen. Op 31 mei lagen bij Wisse Makelaardij, sponsor van de ballonnenwedstrijd, leuke prijzen klaar voor al deze prijswinnaars. Jan Schram, voorzitter van de Oranjevereniging, reikte de prijzen uit.

Op www.oranjevereniging-hiambacht.nl staat een overzicht met alle winnaars. 

Foto: Cees van Meerten/Fotoexpressie

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.