Jeugd van de Tweestroom geniet bij de Frelu Stal

02 juni 2012
Jeugd van de Tweestroom geniet bij de Frelu Stal

HENDRIK IDO AMBACHT - Vrijdagmiddag 1 juni naar school, maar dan...bij de boer op het platteland!
De Ambachtse jeugd van de school Tweestroom geniet bij de Frelu Stal.

De Frelu Stal is een stal voor recreatieve doeleinden. Deze stal staat aan de Achterambachtseweg 10p in Hendrik-Ido-Ambacht.

Gelukkig waren er weer heel veel lieve moeders die de kinderen weg wilden brengen en wilden helpen! Bij aankomst kregen ze een korte uitleg en gingen ze lekker naar buiten. Ze hadden veel opdrachten en moesten heel veel lopen. Ook mochten ze met een schepnet in de sloot vissen op zoek naar diertjes. Allemaal klimmen over een boeren hek hoorde ook bij de opdrachten. 

Voor meer informatie, zie http://frelustal.ambacht.net

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.