Geslaagde Open dag bij v.v. IFC

04 juni 2012
Geslaagde Open dag bij v.v. IFC

HENDRIK IDO AMBACHT - Dat er interesse bestaat voor voetbal, bleek afgelopen zaterdag toen er bijna 100 kinderen op bezoek kwamen bij IFC.

Op deze open dag konden ze kennismaken met de kindvriendelijke club IFC waar ze onder enthousiaste leiding van doorgewinterde IFC-ers een paar partijtjes konden voetballen, wat technische en tactische voetbaltips kregen en fanatiek panalty’ konden nemen op een keeper van formaat.

Regelmatig werd er gepauzeerd en voorzag de activiteitencommissie de kinderen van drinken en een versnapering.

Aan het einde van de ochtend werden de magen gevuld met een door Bas van der Heijden uit de Volgerlanden gesponsorde lunch. Met een heerlijke appel en lolly eindigde de ochtend. Dat de open dag een succes was, bleek uit het feit dat een fors aantal kinderen zich bij IFC als nieuw lid heeft ingeschreven. Tot na de zomer bij de eerste training!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.