IFC A1 winnaar Dordt Centraal Bokaal

04 juni 2012
IFC A1 winnaar Dordt Centraal Bokaal

HENDRIK IDO AMBACHT - Op vrijdag 1 juni heeft IFC in een zinderende strijd met de buren ASWH een prachtig resultaat behaald. In een wedstrijd die gespeeld werd op het scherp van de snede, waarbij niemand verzaakte, werd ASWH A1 verslagen. Het team van gelegenheidscoach Majid met als rechterhand de vaste vlagger met voetbalverstand Andre, liet zien waartoe het in staat is: een harde maar eerlijke strijd, goed voetbal en stalen zenuwen.

De eerste helft liet een hardwerkend IFC zien. Nick de Veij maakt het eerste grandioze doelpunt. Nick omspeelde drie man en priemde de bal in de linkerhoek naast de keeper. De tweede helft liet een spelbeeld zien, waarbij het steeds alle kanten uit kon. ASWH A1 wist laat in de wedstrijd te scoren, het doelpunt was net zo veel waard als het van IFC, ondanks dat het qua schoonheid beduidend minder was.

Na dit gelijke spel en een bijtelling van 5 hele minuten, werd het penalty’s nemen. Dat dit een loterij is, is bekend, echter IFC deed het net even beter. Het “rood zwarte kleuren lied" werd dan ook met trots en zeer terecht gezongen. De beker voor de beste speler van het toernooi werd namens de organisatie uitgereikt door de bekende scheidsrechter Makkelie aan Robin Benningshof. De heer Makkelie gaf daarna het team, waaronder een aantal “ingehuurde” en goed voetballende B-spelers, de medailles en de beker aan aanvoerder en penaltykiller Jeroen de Veij. Daarna vertrokken de bokaalwinnaars naar het IFC complex waar het feestje werd voortgezet. Van harte gefeliciteerd!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.