ASWH B1 blijft in de 3e divisie

04 juni 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Het in de 2e divisie debuterende B1 elftal van ASWH heeft een loodzwaar seizoen achter de rug. Ondanks de grote inspanningen van de spelers kon degradatie niet worden voorkomen. Omdat de KNVB had besloten tot de vorming van een 4e divisie bij de B-junioren moest een nacompetitie worden gespeeld voor een plek in de 3e of de 4e divisie.

Na een hele serie wedstrijden, die succesvol werden afgesloten, volgde een dubbele finale wedstrijd tegen Oranje Wit b1. De thuiswedstrijd werd vorige week met 1-0 gewonnen. Afgelopen zaterdag de heenwedstrijd in Dordrecht.

Ondanks dat Oranje Wit alle sportieve wapens in de strijd gooide bleef ASWH, soms met kunst en vliegwerk, overeind en eindigde de wedstrijd in 1-1. Met deze uitslag werd een plek in de 3 e divisie veilig gesteld en kon een zwaar seizoen toch nog succesvol worden beëindigd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.