ASWH A1 sluit seizoen stijlvol af

04 juni 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Het A1 elftal van ASWH is het niet gelukt om winnaar te worden van de Dordt Centraal Bokaal. De spannende finale, die tegen IFC werd gespeeld bij de organiserende vereniging SC Emma in Dordrecht, eindigde in een 1-1 gelijkspel. Strafschoppen moesten beslissen wie met de bokaal naar huis mocht.

Na een hele serie strafschoppen bleek IFC het meest koelbloedige en mocht zodoende, uit handen van Danny Makkelie, betaald voetbalscheidsrechter, de hoofdprijs in ontvangst nemen. Met een fraaie 2e plaats sloten de jeugdige ASWH spelers een fraai seizoen af met als hoogtepunt het kampioenschap van de 4e en promotie naar de 3e divisie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.