Mels van Driel speler van het jaar van ASWH

04 juni 2012
Mels van Driel speler van het jaar van ASWH

HENDRIK IDO AMBACHT - ASWH libero Mels van Driel is door de supporters gekozen tot speler van het seizoen 2011-2012. Van Driel veroverde deze titel in zijn eerste seizoen voor de Ambachters. Hij bleef Jordi van de Corput, vorige seizoen winnaar en de op de derde plaats geëindigde Elvis Versluis ruimschoots voor.

De voormaligeprofvoetballer speelde in de jeugd bij Feyenoord en in de hoofdmacht bij Excelsior en Fortuna Sittard. Tevens was hij aanvoerder van RBC Roosendaal.

Van Driel maakte zijn debuut in het betaalde voetbal op 15 augustus 2003 tegen Emmen. Hij kwam uit als middenvelder. In 2011 kwam zijn loopbaan in het betaald voetbal ten einde en ging hij voor ASWH spelen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.