Joshua Slot en Ylja Witmer starten Superdikke Megavette Afvalshow

05 juni 2012
Joshua Slot en Ylja Witmer starten Superdikke Megavette Afvalshow

HENDRIK IDO AMBACHT - Twee jongens uit Hendrik-Ido-Ambacht zijn op 18 mei gestart met een race tegen de kilo's en elkaar. Met de Superdikke Megavette Afvalshow gaan Joshua Slot & Ylja Witmer een jaar lang de strijd aan tegen de kilo's en niet voor niets. Ze wegen bij elkaar opgeteld namelijk bijna 300 kilo!

Het idee is ontstaan tijdens een brainstorm sessie bij het Ambachtse reclamebedrijf Creatief Bureau. (Waar zowel Joshua als Ylja voor werken). Ze zijn al enkele jaren bezig met het ontwikkelen van webvideo's en vonden het wel een goed idee om hun afvallen te combineren met een grappige webshow.

"Het is voor ons ook een stok achter de deur, met zoveel mensen die ons volgen kunnen we niet zomaar meer afhaken", zegt Joshua. "Bovendien is het een manier iets serieus (afvallen) wat lichter te maken door elke week een grappige video online te zetten". aldus Ylja.

Voor een jaar lang staat er elke vrijdag een nieuwe aflevering online. Hilarische momenten terwijl deze jongens vechten voor hun leven.

Je kan ze ook sponsoren. Ze doen dit alles niet alléén voor hun eigen gewin. 50% van alle opbrengsten gaan naar 'Stichting Doe Een Wens Nederland'. Volgen hun dus via facebook (facebook.com/afvalshow) & twitter (@afvalshow) of op www.SuperdikkeMegavetteAfvalshow.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.