Lindsay in de race voor de titel Miss Oranje

06 juni 2012
Lindsay in de race voor de titel Miss Oranje

HENDRIK IDO AMBACHT - De finalisten voor de Miss Oranje verkiezing zijn bekend. Op 9 juni wordt de Miss Oranje 2012 gekroond. Deze kroning zal plaatsvinden op de Miss Oranje Party in de jaarbeurshallen te Utrecht. 

Éen van deze finalisten is Lindsay Deylius, 22 jaar uit Hendrik Ido Ambacht. Zij doet regelmatig mee aan Missverkiezingen en mag zichzelf Miss Panna 2011 noemen. Zij studeert Media & Entertainement Management en doet verder promotie- en modellenwerk. Lindsay vindt zichzelf geschikt voor de titel Miss Oranje, omdat zij heel actief meedoet aan het EK en zelfs een beetje verstand heeft van voetbal. Verder bezit zij over ontzettend veel doorzettingsvermogen en staat zij sterk in haar schoenen. 

Van 3 tot 9 juni start er een nieuwe stemronde. Tijdens de finale zal er een vakjury aanwezig zijn die de missen gaat beoordelen. Op deze dag zal de wedstrijd Nederland-Denemarken op een groot scherm worden uitgezonden. Dit belooft een groot feest te worden met optredens, DJ’s en met heerlijke hapjes en buffetmogelijkheden. Stemmen kan op www.missoranje.com 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.