Aanleg nieuw viaduct Jacobuslaan-Veersedijk krijgt vorm

11 juni 2012
Aanleg nieuw viaduct Jacobuslaan-Veersedijk krijgt vorm

HENDRIK IDO AMBACHT - Projectorganisatie De Volgerlanden is 15 augustus 2011 officieel gestart met de aanleg van een nieuw viaduct. Dit kunstwerk komt in de toekomstige oprit van de Jacobuslaan aansluitend op de Veersedijk. 

Het nieuwe viaduct zal deze wegen te zijner tijd bovenlangs verbinden. De aansluiting tussen de Burgemeester van Akenwijk, Hooftwijk en het gedeelte van de Onderdijkse Rijweg tussen de huisnummers 260 en 392 zal hierdoor ook in de toekomst in stand worden gehouden. 

Inmiddels ontstaat er al een aardig beeld van hoe de tunnel en omgeving er in de toekomst uit gaat zien.

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.