IFC viert geslaagd 85-jarig bestaan

11 juni 2012
IFC viert geslaagd 85-jarig bestaan

HENDRIK IDO AMBACHT - De afgelopen weken was er hard gewerkt om van het 85-jarig bestaan een groot feest te maken bij IFC. Dit feest werd gekoppeld aan een actie om euro’s binnen te halen voor de renovatie van de warmwaterinstallatie bij de kleedkamers, want na al die jaren van intensief gebruik is dit hard nodig. 

Het weekend werd ingeluid met op vrijdagavond een slaapfeest voor de E en F spelertjes. Vooraf kregen zij een speciale training door maar liefst 4 selectiespelers van het eerste elftal en speelden ze levend tafelvoetbal op het A-veld terwijl de zon onderging. Na een onrustig nachtje met ’s morgens een heerlijk ontbijt, gesponsord door Plus Volgerlanden, stond er een drukke dag op het programma. Er was een sponsorloop waaraan veel spelers deelnamen en waarbij de nodige eurootjes werden binnengehold. Daarna ging het hard tegen hard tijdens een toernooi van de ouders tegen de kinderen.  

Ieder elftal kreeg van Palm Party House een bon om te gaan bowlen. te gaan varen of te midgetgolfen bij de Theetuin. Op het IFC-plein stonden verschillende stands met lekkernijen zoals de Freshpoint Swirls, warme wafels, saté en broodjes hamburger die gretig aftrek vonden.’s Middags troffen veel oud-IFC’ers elkaar tijdens een reüniewedstrijd en werd en volop bijgepraat.

Vanwege de wedstrijd Nederland-Denemarken waren er arrangementen samengesteld waarbij men na een buffetje op de tribune via een reusachtig scherm de wedstrijd kon bekijken. Ook de prijs voor een geheel verzorgde reis en het bijwonen van een thuiswedstrijd van FC Barcelona ging eruit.

Op de tweede dag van het feestweekend met beduidend mooier weer, werd er het jaarlijkse 7 tegen 7 toernooi gehouden. Met veel publiek en 14 teams met spelers in de leeftijd van 15 tot 60 jaar die voor elkaar niet onder deden in enthousiasme, was het een gezellige drukte. IFC kan terugkijken op een zeer geslaagd 85-jaars feest en bedankt sponsors, vrijwilligers, spelers en publiek voor het realiseren hiervan!!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.