Plus Koehoorn ballensponsor IFC-jeugd

11 juni 2012
Plus Koehoorn ballensponsor IFC-jeugd

HENDRIK IDO AMBACHT - Plus Koehoorn is al jarenlang fan en trouwe sponsor van IFC. In het bijzonder het actieve jeugdbeleid van IFC spreekt de heer Koehoorn, eigenaar van deze mooie supermarkt aan het Louwersplein, erg aan.

Dat was een goede reden om ballensponsor van de IFC-jeugdafdeling te worden.

Tijdens het feestweekend waarbij IFC het 85-jarig bestaan vierde, kwam de heer Koehoorn met versgebakken gevulde koeken en sinas voor de familiedag richting de club om samen met bedrijfsleider Rob en de spelertjes een mooie “ballenfoto” te maken met op de achtergrond het gloednieuwe reclamebord van de supermarkt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.