Overval op Plus supermarkt

22 april 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - De politie onderzoekt een overval op de Plus supermarkt aan de Sophiapromenade. Daar liep op zaterdagavond 21 april 2012 rond 19.35 uur een man naar binnen die het personeel dreigde met een steekwapen. Uiteindelijk verliet de overvaller met geld de winkel. Daar stapte hij op een zwarte zogenaamde opoefiets en reed weg in de richting van de Zalm.

De verdachte droeg een wit shirt met capuchon en zwarte schoenen. De politie begon na de melding direct met het onderzoek door een zoektocht in de buurt. Helaas vond de politie de verdachte niet. Getuigen die iets weten of de verdachte voor of na de overval gezien hebben kunnen met hun informatie de politie bellen via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.