Plus supermarkt voor tweede keer overvallen (update)

12 juni 2012
Plus supermarkt voor tweede keer overvallen (update)

HENDRIK IDO AMBACHT -  De politie zoekt getuigen van een overval op een Plus-supermarkt aan de Sophiapromenade in Hendrik-Ido-Ambacht. Op 11 juni liep rond 19.15 uur een onbekende man de winkel binnen, waar hij onder bedreiging van een mes geld eiste.

De man rende met een geldbedrag de winkel uit om na de uitgang linksaf te slaan, de Sophiapromenade op. Mogelijk pakte hij verderop een fiets om al rijdend weg te vluchten.
De dader was ongeveer 1.80 meter lang en had een slank postuur. Hij had donkere kleding aan en had een capuchon aan zijn bovenkleding. Hij droeg een bivakmuts en lichtkleurige handschoenen en had ten tijde van de overval een gele plastic tas bij zich.
De politie komt graag in contact met mensen die de overval hebben zien gebeuren. Ook wie de man (her)kent aan de hand van het signalement wordt gevraagd te bellen. Men kan bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en vragen naar de Recherche in Dordrecht. Anoniem bellen kan ook op telefoonnummer 0800-7000 (gratis).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.