Gezellig zomerfeest John F. Kennedyschool

12 juni 2012 door Ad van Herk
Gezellig zomerfeest John F. Kennedyschool

HENDRIK IDO AMBACHT - In en om de jenaplanschool John F. Kennedy, locatie Volgerlanden, werd afgelopen vrijdag het jaarlijkse Zomerfeest gehouden. Het thema dit jaar was “Vakantielanden”

Het feest werd om 13.00 uur geopend met het landenalfabet door de groepsleiders, die zich voor de gelegenheid hadden verkleed. De leerlingen van de bovenbouw vertrokken vervolgens op de fiets naar het Palm Party-centrum om gezellig met elkaar te gaan bowlen. Voor de onderbouw en de middenbouw was er een leuk parcours uitgezet met landenspelletjes.

Alle kinderen kregen een Zomerfeestpaspoort, om naar de verschillende “landen” af te kunnen reizen. Zo gingen ze eilandhoppen in Griekenland, skiën in Oostenrijk, stieren bedwingen in Spanje, Mega Mikado spelen in Japan, koekhappen in Nederland, doeltrappen in Engeland, popcorn eten in Amerika en blikgooien in Duitsland. Om 15.30 uur kwam de bovenbouw weer terug op school om gezamenlijk het feest voort te zetten.

De kinderen hadden namelijk in iedere groep een liedje van een land geoefend en hebben dit aan elkaar voorgedragen. Wat hadden ze hun best gedaan. Om 17.00 uur werd het Zomerfeest afgesloten met een gezellig buffet, welke ook weer helemaal in het teken stond van het thema “Vakantielanden”. Zo was er gezorgd voor gezellige muziek uit verschillende landen en kon men genieten van onder andere Italiaanse pizza, Duitse Bockworst op een broodje, Belgische patat en Zweedse gehaktballetjes.

Het feest werd georganiseerd door de oudercommissie. Hierin hebben groepsleiders en ouders zitting. Zij hebben dit gezellige feest weer mogelijk gemaakt. Vele ouders hielpen bij de spelletjes, het buffet en de bar en zorgden voor wéér een zéér geslaagd Zomerfeest.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.