Politie zoekt kleding supermarktovervaller

15 juni 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - De politie roept de hulp van het publiek in bij het onderzoek naar een overval op een Plus-supermarkt aan de Sophiapromenade in Hendrik-Ido-Ambacht op11 juni 2012 rond 19.15 uur. Uit ervaring weet de politie dat overvallers na hun daad in de omgeving nog weleens bepaalde goederen dumpen of verstoppen. Het gaat dan bijvoorbeeld om de kleding die de overvaller op het moment van de overval droeg.

Het is niet uit te sluiten dat ook deze overvaller spullen heeft verstopt of gedumpt die in het onderzoek van belang kunnen zijn. Wie op of na 11 juni heeft gezien dat een jongeman in de omgeving van de Sophiapromenade kleding of andere zaken verstopte of zelf soms zulke spullen gevonden heeft, wordt gevraagd de politie te bellen. Dat geldt ook voor mensen die getuige van de overval waren en met wie de politie nog niet heeft gesproken. Zij kunnen bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en vragen naar de recherche in Dordrecht. Anoniem bellen kan ook op telefoonnummer 0800-7000 (gratis).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.