Fietsen voor de strijd tegen kanker

17 juni 2012 door Ad van Herk
Fietsen voor de strijd tegen kanker

HENDRIK IDO AMBACHT / ZWIJNDRECHT -  Honderd wielrenners rijden zaterdag 23 juni 2012 een tocht en halen daarmee geld op voor de strijd tegen kanker. Ze dragen allemaal hetzelfde tenue. De groep gaat om 10.00 uur van start bij de fietsenwinkel Peter Terlouw op de Graaf Willemlaan 87 in Hendrik-Ido-Ambacht. De route gaat door de Hoeksche Waard naar Willemstad waar een tussenstop is rond 11.45 uur bij Galerie Van Bellen Art op de Voorstraat 29. Vervolgens fietsen de honderd renners terug en finishen om ongeveer 15.00 uur bij het terrein van het bedrijf ‘Van Trigt Installatie Service Buro’ op de Dirck Uytenboogaertstraat 9-11 in Zwijndrecht.

Een team van mensen die werken bij de politie Zuid-Holland-Zuid doet ook dit jaar op 7 september 2012 weer mee aan het beklimmen van de Franse monsterberg 'De Mont Ventoux' door daar zelfs tot vier keer toe naar de top te fietsen. Dit allemaal om geld bijeen te krijgen voor de strijd tegen kanker. De bedoeling is dat de teamleden voorafgaand aan hun sportieve prestatie zoveel mogelijk geld inzamelen. De fietstocht is een van de activiteiten om geld in te zamelen, een soort proloog voor de echte beklimming in september. Alle deelnemers van de tocht op 23 juni betalen een bedrag dat helemaal ten goede komt aan de strijd tegen kanker.

Meer informatie over de actie van de beklimming van 'De Mont Ventoux' en het team van de politie is te vinden op www.Ven2Cops.nl en www.Ven2-4cancer.com. Informatie over de fietstocht van 23 juni 2012 zoals de route staat op www.ven2cops-proloog.nl. Kom de ploeg van honderd wielrenners langs de route aanmoedigen!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.