Drie mannen wegens na vechtpartij

24 juni 2012 door Ad van Herk

HENDRIK IDO AMBACHT - Een 26-jarige man uit Dordrecht, een 31-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht en een 36-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats zijn op 23 en 24 juni even voor en na middernacht aangehouden.

De 26- en 36-jarige hadden laat op de avond van de 23e de man uit Hendrik-Ido-Ambacht bezocht en er was direct een vechtpartij ontstaan. De 31-jarige kreeg een onder meer klap tegen zijn neus, maar wist zijn belagers wel weg te jagen. Zij reden weg in een auto en konden op de Hendrik Ydenweg worden aangehouden. Toen duidelijk werd dat de man uit Hendrik-Ido-Ambacht mogelijk een mes zou hebben gebruikt werd ook hij aangehouden. Bij de man werd daadwerkelijk een mes gevonden en in beslaggenomen. Waarom de drie in eerste instantie ruzie kregen is nog in onderzoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.