Inbreker op heterdaad aangehouden

27 juni 2012 door Ad van Herk

HENDRIK IDO AMBACHT - Op de Veersedijk hebben politieagenten een man aangehouden die wordt verdacht van een inbraak in een bedrijfspand in aanbouw. De politie werd in de nacht van dinsdag op woensdag 27 juni gebeld door een oplettende getuige.

Toen de politieagenten aankwamen zagen zij de man, een 21-jarige Rotterdammer, uit de bouwsteigers klimmen, waarna hij probeerde weg te vluchten. De getuige kon de agenten aanwijzen waar de 21-jarige heen gevlucht was. Hierdoor kon de man snel worden aanhouden. De politieagenten brachten hem naar het politiebureau om te worden verhoord. Daar is hij in verzekering gesteld.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.