Wethouder Flach en Van de Velde houden twitterspreekuur

27 juni 2012 door Ad van Herk
Wethouder Flach en Van de Velde houden twitterspreekuur

HENDRIK IDO AMBACHT - Maandagavond 2 juli van 19.30-20.00 uur is er weer een twitterspreekuur. Dit keer met de wethouder André Flach en Floor van de Velde. Alle vragen over of aan de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht kunnen inwoners dan via twitter aan hen stellen. Vragen stellen kan via @gemeentehia en de twitteraars krijgen direct een antwoord.
Dit is het laatste twitterspreekuur voor de vakantie. Dinsdag 28 augustus is het eerstvolgende twitterspreekuur. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.