Speelfabriek vanaf 9 juli geopend!

28 juni 2012 door Ad van Herk

HENDRIK IDO AMBACHT -De speelfabriek in Hendrik-Ido-Ambacht is slechts 3 weken per jaar geopend. De eerste twee weken zijn van 9 t/m 13 juli en 16 t/m 20 juli. Dit evenement voor kinderen t/m 13 jaar werd vorig jaar door ruim 2200 kinderen bezocht in 3 weken tijd. Iedere dag van 9.30 uur t/m 15.30 uur zijn er 4 knutseltechnieken. Wie niet van knutselen houdt kan spelen op diverse spelcomputers, een airhockeytafel, mega tafelvoetbaltafel of buiten meedoen met een leuk spel. Stichting Vrij Spel de organisatie achter de Speelfabriek heeft weer heel veel nieuw materiaal aangeschaft, waaronder een groot opblaasbaar klimtoestel.

Een toegangskaartje kost € 2,50 en een weekkaart kost € 10,00. Van ouders wordt verwacht dat zij telefonisch altijd bereikbaar blijven. Kinderen jonger dan 5 jaar hebben uitsluitend toegang tot de speelfabriek indien een volwassen begeleider aanwezig blijft. Wie een weekkaart koopt maakt kans op een kadobon om gratis te gaan bowlen bij Theetuin Rijsoord of Palm Party House. Aan het eind van de zomervakantie is er weer een leuk kinderkamp van 14 t/m 16 augustus. Voor slechts 30 euro maken de kinderen een reis om de wereld. Inschrijven is alleen mogelijk via de website www.speelfabriek.tk.

In de eerste week zijn er diverse extra activiteiten. Op 10 juli is er een ballonnenwedstrijd en de burgemeester zal de eerste ballon oplaten. Ook kun je die dag genieten van een suikerspin en een ballonartiest. Een professionele schminkster zorgt weer voor de mooiste kindergezichtjes. Ook zal Vrij spel deze dag haar nieuwe levend tafelvoetbalspel in gebruik nemen. Op 13 juli staat er een groot springkussen en is er ’s ochtends een kinderrommelmarkt.

Alle activiteiten vinden plaats in Dock-03 en aangrenzend deel van het Baxpark, Hoge Kade 58 te Hendrik-Ido-Ambacht. Het bestuur van stichting Vrij spel is weer heel blij dat er ook dit jaar weer 4 weken kindervakantiewerk mogelijk zijn. Dit is echter alleen maar mogelijk door de inzet van 40 vrijwilligers. Ook kan de stichting niet zonder de financiële steun van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht en diverse sponsoren. Speciale dank gaat dan ook uit naar Rabobank, Rhiant, Wensveen, Florensis, Mooitaartje.nl, Amco Compressoren, Develsteincollege, Cascade, De Groot Optiek, Van Spronsen Makelaars, LCS Piping, Happy Toes Voetverzorging en Allergique.nl.

Heeft u nog vragen dan kunt u altijd een e-mail zenden naar info@stichtingvrijspel.nl of bellen met 06-30803337. Meer informatie staat op www.speelfabriek.tk. Het laatste nieuws wordt verspreid via www.twtter.com/speelfabriek

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.