Geen Sportgala 2012

11 juli 2012
Geen Sportgala 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Op 15 maart heeft het bestuur van de Stichting Sportgala de sportverenigingen in Hendrik-Ido-Ambacht aangeschreven met het verzoek te reageren op een aantal vragen in relatie tot de toekomst van het Sportgala in Hendrik-Ido-Ambacht.

Ondanks een aantal aanvullende verzoeken te reageren, hebben uiteindelijk slechts 16 verenigingen van de 31 aangeschreven verenigingen gereageerd.

Helaas heeft het bestuur op basis van de reacties van deze 16 verenigingen moeten vaststellen dat er geen mogelijkheden zijn op financiële wijze, danwel door inbreng personele capaciteit de Stichting te steunen vanuit de verenigingen. Verder blijken er ook geen mogelijkheden om geëigende sponsoren van de verenigingen te enthousiasmeren om een bijdrage aan de Stichting te leveren.

Verder heeft het Stichtings-bestuur overlegd met professionele organisatoren om te bezien wat de mogelijkheden zijn. Helaas heeft het Stichtings-bestuur moeten vaststellen dat er onvoldoende draagvlak en te weinig ‘voeding’ is om het Sportgala voort te kunnen zetten.

Het bestuur van de Stichting Sportgala Hendrik-Ido-Ambacht is hierover teleurgesteld, en heeft het pijnlijke besluit moeten nemen begin 2013 geen Sportgala 2012 te gaan organiseren.

De sportverenigingen in Hendrik-Ido-Ambacht worden hierover per brief geïnformeerd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.